kosŠr
0 tťtel
0Ft

Damisol CSODASÖVÉNY® EXTRA tápoldat
1150 Ft/flakon

 
flakon

 

Miért válassza?

A DAMISOL EXTRA egy tápanyag koncentrátum-bomba a növény számára. Két területen verhetetlen ez a koncentrátum. A gyökeresedés gyorsítása, és a lombozat dúsítása terén. És nem elhanyagolható, hogy karbantartja a talaj tápelemeinek a kondícióját.
Kiszerelése: 0,4 l műanyag flakon
Ez 250-300 tő növény egy évi "adagja".

A gyors növekedés, valljuk be, tápanyag nélkül nem megy. A növény ugyan nem igényes, de bõ terméssel hálája meg a tápdús talajt. Itt elengedhetetlen segítség a DAMISOL Csodasövény Extra.
Õszi telepítésnél, közvetlenül telepítéskor, majd tavasszal a levelesedés megindulása elõtt érdemes a talajba öntözni. Évközben 2-3 alkalommal a lombozatra permetezve, begyorsítja a lombosodást, és beindítja a dinamikus növekedést.
Már telepítéskor érdemes tõ közelben, talajtrágyaként beöntözni, mert dinamikusan beindítja a gyökeresedést és a növény robbanásszerû fejlõdését. Figyelni kell arra, hogy öntözéses talajra juttatás esetén, kétszeres dozírozásra van szükség.
Ajánlott használata : Telepítéskor 0,15%-os töménységben ( egy flakon 267 liter vízhez) Amennyiben egy tõhöz 1 liter oldatot öntünk, akkor 267 tõhöz elegendõ. Ezzel öntözzük meg a talajt telepítéskor.
Évközbeni ápoláskor, ( permetezve a levélzetre 0,25 %-os oldatot képezve) egy flakon kb. 250-300 tõ egész éves ápolására elegendõ.

 

Info vonal: 0670-324-57-22
ÔĽŅ