Arónia sövény- és növény
vásárlóink véleménye

A feketet berkenye növény termesztése nagyon hasznos. Gyógyhatása, élvezeti értéke is nagy. Egy arónia sövény a kertbe vagy több hektáros ültetvény haszna gyorsan megtérül.
Ha sövényként válassza csodálastos fehér virágaiban gyökörhed tavasszal, ezer színben cikázik ősszel és nem utolsósorban megtermeli családja egész éves vitamin szükségletét.
Betegségek esetén pedig természetes gyógyhatású készítmények közül a TOP 10-ben szerepel. 

A TikTok-ról behúzott videós tartalom

A TikTok-ról behúzott videós tartalom

A TikTok-ról behúzott videós tartalom

A TikTok-ról behúzott videós tartalom

2015-ben ültettem sövényként a kertembe, kb 100 méteren keresztül. Én ki szoktam préseltetni a levet és vákumfóliába tároljuk. Szerintem, így a leghatásosabb, mert nem kell keverni semmivel, tömény elixír, amit iszunk. Az íze kicsit fanyar. Én megiszom belőle minden reggel egy decinyit. A feleségem és a gyerekek higítják vízzel, cukorral, citrommal. Így megisszák szívesen. A fekete berkenye sövény nem volt tudatos választás. Nézegettem a sövénynövényeket és arra gondoltam, ha már mindenképpen egy növényt a kerítés mentén végigültek, akkor legyen valami haszna is. Gyönyörű színesedő lombja tetszett meg benne. Elültettük, nem is olvastam utána.  Amikor a második évben megjelent rajta a gyümölcs, először tiltottam a gyerekeket tőle, nehogy baj legyen. Mivel még kicsik voltak, gondoltam, utánanézek, hogy mérgező-e. Akkor esett le az állam, hogy micsoda gyógyszer van a kertemben! A feketet berkenye sövény harmadik évben roskadozott a gyümölcstől. Jó választás volt!

Horváth Péter
Tiszakécske

A 12 éves lányom cukorbeteg lett. Sokat kutatam az interneten, hogy miként tudnánk segíteni rajta. Akkor találtam rá a fekete berkenyére. Először csak 25 tövet vettem a kertbe.Levet csináltunk belőle, de fanyar íze miatt nagyon nehezen akarta meginni. Almával megkevertem 75% alma+25% berkenye.. Na ez volt a teli találat! Nagyon finom, nagyon élvezhető ital készült belőle. Zsuzsi is nagyon szerette. Vettem egy hektáros földet és beültettem fekete berkenye csemetével. lett belőle lekvár, aszalt gyümölcs és rengeteg finom lé.Zsuzsi már 23 éves, most volt az esküvője és kb. 3 éve teljesen elmúlt a cukorbetegsége. Ettől még imádja az almás berkenyét.

Szalai Zoltán
Komló

Örülük, hogy rátaláltam az arónia növényre. Mindig is azt az ízt kerestem, ami a dédi lekvárjaiban volt. Most végre megvan. Imádom. Én sövényt csináltam belőle, így több funkciója van.

Krajcsovics Laura
Székesfehérvár

Minden évszakban gyönyörű, de leginkább ősszel szeretm, amikor vörösben játszik a lombja. Én akkor szedem le a bogyókat, amikor megcsípte az első fagy, akkor sokkal édesebb lesz. Én likőrt készítek egy részéből (imádjuk), a többit kipréseltetetm ivólének. Sajna, kicsi a kert, nagy a család, gyorsan elfogy.

Záray Irén
Hajduszoboszló

Édesanyám daganatos beteg. Szerettem volna segíteni rajta. Két hektárnyi területet ültettem be aróniával. A belőle készült finomságokat anyu rendszeresen fogyasztja, a családnak is adok megelőzési céllal, de még eladásra is jut bőven, mert negyon bőtermő. Szinte semmilyen különösebb odafigyelést nem igényel az ültetvény. Én csöpögtető öntözőt raktam alá és SöviTex fóliával takartam a tövek között. Permetezni nem szoktam. Kipréseltetem a levét, 3 literes vákumfóliába és a helyi termelői piacon szoktam értékesíteni, illetve az interneten is hirdetem, mert elég sok feleslegem van. Szép jövedelmet biztosít a családnak.

Hajdu János
Győr

Csodasövény®

► Szuper gyors növekedés
► Nyírott vagy természetes sövényként is
► 2 éves növény 1 éves áron
► Ajándék INDÍTÓTÁPPAL

Rimini Fagyalsövény

 ►Egész évben zöld növényfal
► Gyönyörűen formálható
► Ajándék INDÍTÓTÁPPAL►

Fekete berkeny (Arónia)

►10 TOP legegészségesebb gyümölcs
► Színesedő lombozat
 

Mogyorósövény

►Gyönyörű, üdezöld dús sövény
► Finom és bőtermő


Ettől fog szebben, gyorsabban fejlődni sövénye

SöviTex Fólia

A növény gyors növekedését a talaj nedvesen tartásával tudja növelni. Ezért javasoljuk a SöviTex szövet használatát. 

Damisol Tápoldat Csodasövényhez

Talaj- és levéltrágyaként is kimagasló növénytáplálási tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez egy extra tápanyag koncentrátum a sövény számára.

SöviAqua Csepegtető rendszer

A talaj optimális nedvességtartalmát biztosítja.

Címek

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Elérések

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu

Fontos linkek

JOGI NYILATKOZAT
ADATKEZELÉSI NYILATKOZATAT
ÁSZF
PANASZKEZELÉS, SZAVATOSSÁG
TÁRHELY SZOLGÁLTATÁS
Adószám: 11358060-2-20 
Cégjegyzék szám: 20-09-063009

A weboldalon cookikat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek..