Damisol Csodasövény® Extra tápoldat

Miért válassza a folyékony műtrágyát?
Napjaink minőségi kihívásainak leginkább a folyékony műtrágyák felelnek meg, hiszen ezek kettős felhasználási mechanizmust kínálnak. Talajtrágyaként és levéltrágyaként is kimagasló növénytáplálási tulajdonságokkal rendelkeznek. A lassan lebomló granulált ( kis szilárd gömböcskét a talajra) műtrágyák bemosódása a talajba eső vagy öntözésfüggő. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy a közvetlen tőhöz juttatott granulált műtrágya eljutása a gyökerekhez kérdéses.
Néhány kis gyökérzetű növény esetében jól meghatározható a gyökér pontos helye.
Az arónia esetén más a helyzet. 2-5 hónappal a telepítést követően már nehezen határolható be a gyökér elhelyezkedése. Ezért a legeredményesebb megoldás a levélen keresztül bejuttatni a tápoldatot. Azonnal és hatékonyan. Ott és akkor, amikor szükség van rá.
A DAMISOL CSODASÖVÉNY® EXTRA egy tápanyag koncentrátum-bomba a sövény számára. Két területen verhetetlen ez a koncentrátum. A gyökeresedés gyorsítása és a lombozat dúsítása terén. És nem elhanyagolható, hogy karbantartja a talaj tápelemeinek a kondícióját.
A gyors növekedés, valljuk be, tápanyag nélkül nem megy. Nagyon kötött, szikes, silány talajokban, amiben más kultúra elpusztul, a berkenye megél, de a növekedése épp fele az általunk ígértnek. Itt elengedhetetlen a DAMISOL CSODASÖVÉNY® EXTRA.
Őszi telepítésnél, közvetlenül telepítéskor, majd tavasszal a levelesedés megindulása előtt érdemes a talajba öntözni. Évközben 2-3 alkalommal a lombozatra permetezve, begyorsítja a lombosodást, és beindítja a dinamikus növekedést.
Már telepítéskor érdemes tő közelben, talajtrágyaként beöntözni, mert dinamikusan beindítja a gyökeresedést és a növény robbanásszerű fejlődését. Figyelni kell arra, hogy öntözéses talajra juttatás esetén, kétszeres koncentrációra van szükség.
Ajánlott használata :
Telepítéskor 0,15%-os töménységben ( egy flakon 267 liter vízhez) Amennyiben egy tőhöz 1 liter oldatot öntünk, akkor 267 tőhöz elegendő. Ezzel öntözzük meg a talajt telepítéskor.
Év közbeni ápoláskor, ( permetezve a levélzetre 0,25 %-os oldatot képezve) egy flakon kb. 300 tő egész éves ápolására elegendő.

Ára: 1590 Ft/flakon egységár: /397,5 Ft/dl /

A telepítés évében két flakonnyi DAMISOL CSODASÖVÉNY® EXTRA-ra van szükség, amellyel biztosítja silány talajban is a növény dinamikus fejlődését.

Az év sláger növényei

Csodasövény®

► Szuper gyors növekedés
► Nyírott vagy természetes sövényként is
► 2 éves növény 1 éves áron
► Ajándék INDÍTÓTÁPPAL

Rimini Fagyalsövény

 ►Egész évben zöld növényfal
► Gyönyörűen formálható
► Ajándék INDÍTÓTÁPPAL►

Fekete berkeny (Arónia)

►10 TOP legegészségesebb gyümölcs
► Színesedő lombozat

Mogyorósövény

►Gyönyörű, üdezöld dús sövény
► Finom és bőtermő


Ettől fog szebben, gyorsabban fejlődni sövénye

SöviTex Fólia

A növény gyors növekedését a talaj nedvesen tartásával tudja növelni. Ezért javasoljuk a SöviTex szövet használatát. 

Damisol Tápoldat Csodasövényhez

Talaj- és levéltrágyaként is kimagasló növénytáplálási tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez egy extra tápanyag koncentrátum a sövény számára.

SöviAqua Csepegtető rendszer

A talaj optimális nedvességtartalmát biztosítja.

Címek

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Elérések

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu

Fontos linkek

JOGI NYILATKOZAT
ADATKEZELÉSI NYILATKOZATAT
ÁSZF
PANASZKEZELÉS, SZAVATOSSÁG
TÁRHELY SZOLGÁLTATÁS
Adószám: 11358060-2-20 
Cégjegyzék szám: 20-09-063009

A weboldalon cookikat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. . Részletek..